Jouw erkende taxateur in Nederland

Taxatie Garantie

Taxatie Garantie
Het leveren van kwaliteit vinden wij bij De Taxatie Centrale één van de belangrijkste dingen die er zijn. Om deze reden geven wij op al onze taxatierapporten een Taxatie Garantie. De volgende punten vallen binnen onze Taxatie Garantie:
Garantie op gecertificeerde taxateurs
Wij geven er garantie op dat bij De Taxatie Centrale enkel taxateurs rondlopen die gecertificeerd zijn in de registers van VastgoedCert of SCVM. Verder zijn de taxateurs van De Taxatie Centrale allemaal aangesloten bij één van de brancheorganisaties: NVM, VBO, RVT of LMV. Uiteraard zijn onze taxateurs volledig op de hoogte van de ontwikkelingen in Nederland en de woonmarktomstandigheden.

Garantie op gebiedsexpertise
Door jarenlange werkervaring in Nederland hebben alle taxateurs van De Taxatie Centrale een zeer goede kennis van de Nederlandse woningmarkt. Daarnaast zijn ze altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Garantie op eisen taxatierapport (CHF)
Wij zien er altijd streng op toe dat onze taxatierapporten voldoen aan de eisen van het laatste model taxatierapport financiering woonruimte van het Contactorgaan Hypothecair Financiers (CHF). Dit doen wij omdat wij kwaliteit altijd erg belangrijk vinden.

Garantie op erkenning
Wanneer je een Taxatierapport laat schrijven door Taxatie Eindhoven dan wordt dat altijd door een bank of hypotheekverstrekker erkent. Wanneer het voorkomt dat jouw taxatierapport toch niet wordt erkent dan kun je het desbetreffende object door ons kosteloos opnieuw laten taxeren.

Garantie op snelheid
Binnen 24 uur na de aanvraag van jouw taxatie garanderen wij jou dat er telefonisch contact met jouw wordt opgenomen.
Direct nadat jij jouw aanvraag hebt gedaan wordt door ons een taxateur in de regio gecontacteerd. Deze neemt vervolgens contact op met je en/of de verkopende partij.

Jij kunt het taxatierapport vervolgens verwachten binnen 5 dagen na de taxatie.
Kortom
Het komt er dus op neer dat je met een gerust hart een object bij De Taxatie Centrale  kunt laten taxeren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over of het taxatierapport wel of niet door hypotheekverstrekkers en banken wordt erkend. Wanneer het taxatierapport in een enkel geval toch niet wordt erkend kunt u er vanuit gaan dat je gratis een nieuwe taxatie krijgt.

Vragen? Neem contact op!

De voordelen van De Taxatie Centrale:

  • Kwalitatief het beste rapport
  • Geen extra kosten achteraf
  • Door alle banken erkend
  • Door het NWWI erkende taxateurs
  • Uitgebreid aandacht voor uw taxatie
  • Ervaren taxateurs uit uw woonplaats
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×