Jouw erkende taxateur in Nederland

Veelgestelde vragen

Veel gestelde Vragen

Hoe vraag ik taxaties in Nederland aan?

Bij ons kun jij zeer eenvoudig een taxaties in Nederland aanvragen. jij gaat naar onze website en klikt op de pagina ‘Taxatie aanvragen’. Daarna hoef jij enkel nog het formulier in te vullen en op te sturen. Vervolgens hoef jij niets meer te doen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Hoe snel krijg ik reactie op mijn taxatie aanvraag?

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Dit doen wij altijd binnen 24 uur na het versturen van jouw aanvraagformulier.

Na hoelang ontvang ik het Taxatierapport?

Binnen vijf werkdagen na de taxatie kun jij een taxatierapport verwachten. Dit kunnen wij mogelijk maken doordat onze taxateurs vele jaren ervaring hebben en volledig gespecialiseerd zijn in het taxeren.

Wat is de werkwijze van de Taxateurs?    

Op het moment dat jij via onze website een aanvraag indient krijg jij binnen 24 uur na het indienen van je aanvraagformulier contact met ons. jij zult contact krijgen met één van onze erkende taxateurs. Jij maakt vervolgens een afspraak met de taxateur om jouw woning te laten taxeren. Op het taxatiemoment zal jij zelf aanwezig moeten zijn om de taxateur binnen te laten. Het taxatierapport kun je vervolgens binnen 5 dagen tegemoet zien.

Hoeveel geld ben ik kwijt van een taxatie?

De kosten voor een gevalideerd taxatierapport variëren tussen de 350 en 550 euro (afhankelijk van de aard en complexiteit).

Waar staat NWWI voor?

NWWI staat voor Nederlandse woning waarde instituut en is een keurmerk voor woningtaxaties. Het NWWI keurmerk heeft duidelijke criteria voor een goede taxatie. Kwaliteit is voor De Taxatie Centrale één van de belangrijkste speerpunten. Daarom houden wij ons enkel bezig met kwalitatieve NWWI taxaties.

Waarom hanteert De Taxatie Centrale deze tarieven?

De prijzen die veel taxateurs op de website tonen zijn niet altijd de All-In prijzen. De meest basis prijs wordt genoemd om je te lokken om vervolgens meerdere “extra kosten” in rekening te brengen. Wij houden van transparantie en daarom tonen wij je één prijs en dat is de All-In prijs. Daarnaast “koopt” u 40 jaar aan ervaring, waardoor je gegarandeerd een kwalitatief taxatierapport in ontvangst mag nemen na onze taxatie.
Voor meer informatie over Taxatie in Nederland kunt u terecht op onze Taxatie Informatie pagina.

Vragen? Neem contact op!

De voordelen van De Taxatie Centrale:

  • Kwalitatief het beste rapport
  • Geen extra kosten achteraf
  • Door alle banken erkend
  • Door het NWWI erkende taxateurs
  • Uitgebreid aandacht voor uw taxatie
  • Ervaren taxateurs uit uw woonplaats
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×